Välkommen till min nya blogg!

Efter mycket om och men så har jag nu en blogg. Mycket förvånade ansikten och ett stort WOW tror jag att mina vänner och min familj har just nu. Nä, men så långt kan jag väl inte säga att jag har kommit än. Det här är ju faktiskt bara första inlägget. Men i vart fall så är jag väl inte jätteduktig på att slutföra saker som jag har tänkt att jag ska göra pga att jag tänker för mycket. Men denna gången finns det inga ursäkter. Jag har nu något att skriva om, vilket jag tidigare inte tyckt att jag har haft.

Mitt namn är Anna och jag är 20 år gammal. (Nej, jag kommer inte fylla 21 i år. Är ett januaribarn faktiskt. Vem kunde tro det?)  Jag bor just nu på Öland tillsammans med min mamma, pappa och min lillasyster. Min lillebror går på internatskola i Skåne. Men jag kommer inte bo här länge till för om ca. 1 månad ska jag åka iväg som au pair till Dublin, Irland.

För mig är detta ett stort steg då jag aldrig någonsin har gjort någonting som jag inte varit 100% säker på och där jag inte har haft i stort sett 100% kontroll. Jag är med andra ord ett litet kontrollfreak också. Men mitt löfte för 2013 var att pressa mig själv att ta steg utanför min trygghetszon och utmana mig själv, och au pair är något jag länge har drömt om men inte vågat. Men nu ska det banne mig ske!



//Anna