En uppdatering

Det har ju varit ganska så tyst här nu ett bra tag. Och kände att jag kanske borde skriva vad det var jag faktiskt väntade på i förra inlägget. Det kanske inte var så svårt att lista ut att jag väntade på mitt antagningsbesked från högskolan.
 
Och ja, såhär i början av december så har jag snart redan gått en termin på den utbildning som jag verkligen hoppades på att bli antagen till. Många stora förändringar i mitt liv hände pågrund av detta och det har varit otroligt roligt, spännande och lite läskigt på en och samma gång. 
 
Så vart har jag då tagit vägen? Jo, jag pluggar till civilingejör inom samhällsbyggnad på KTH i Stockholm.
Ser ni vad det står där?!
Kan inte fatta att jag flyttat till Stockholm. En stad jag inte riktigt har kunnat se mig själv bo i men nu gör jag det och det är bättre än vad jag förväntade mig. Jag älskar utbildningen och den känns väldigt rätt för mig och blir bara mer och mer intressant för varje dag som går. So now you know. 
 
Kan heller inte fatta att det snart är exakt ett år sedan jag flyttade från Dublin. Det känns som om det var igår jag sprang runt på Dublins gator varje helg. 
 
Har funderat på att börja blogga igen men har inte särskilt mycket att skriva om då det enda jag gör om dagarna är plugga, laga mat, plugga, städa, plugga, sova och plugga lite till. Kommer kanske något inlägg då och då när jag kommer ihåg det och faktiskt har något att skriva.
 
//Anna